Rejestracja   Zaloguj się

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

BESTSELLERY

box
box
box
box
box

facebook

Regulamin  AK-Creativo / polityka prywatności

Informacje o firmie

ROLF MULTIMEDIA 
Janusz Włodarski 
ul. Polna 62a 
81-198 Mosty (koło Gdyni) 
Polska 
tel. 0048 609341431 
e-mail : ak.creativo@gmail.com 

Regulamin

  • Zamówione koszulki wykonywane są w rozmiarach podanych przez Kupującego i są malowane ręcznie na zamówienie Klienta zgodnie ze wzorem z oferty, lub wzorem uzgodnionym indywidualnie.
  • Producenci koszulek zastrzegają sobie tolerancję wymiarów około 1 - 1,5 cm. 
  • Wszystkie przedmioty AK-Creativo wykonywane są ręcznie.
  • Realizacja zamówienia odbywa się po zaksięgowaniu wpłaty na koncie w terminie podanym w ofercie, podczas trwania promocji termin wysyłki może się nieznacznie wydłużyć.

Regulamin zwrotów i anulacji, warunki zwrotów i anulacji

"Zwroty i anulacje : 
Konsument ma prawo korzystać z towaru przed odstąpieniem od umowy tylko tak, jak robiłby to w sklepie stacjonarnym, 
w przypadku gdy konsument zwraca towar nadmiernie zużyty, uszkodzony lub zniszczony (w tym ślady kosmetyków), 
to sprzedawca ma prawo obciążyć go kwotą odszkodowania z tego tytułu. 
Na podstawie Ustawy O prawach konsumenta Towary wykonane na zamówienie nie podlegaja prawu odstąpienia od umowy. 

Wszystkie zamówienia koszulek i bluz malowanych ręcznie są personalizowane, wykonywane według wytycznych naszych klientów. 
Kupujący wybiera : motyw, wielkość. kolor i fason koszulki lub bluzy. 
Wielkość wzoru jest indywidualnie dopasowywana do rozmiaru bluzy lub koszulki. 
Zamówienia personalizowane nie podlegają zwrotowi lub wymianie, 
ponieważ dalsza odsprzedaż będzie w zasadzie niemożliwa albo bardzo utrudniona z uwagi na ich wykonanie według specyfikacji klienta albo dopasowania do jego indywidualnych potrzeb.
 

Art. 38. Prawo odstąpienia od umowy zawartej poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość nie przysługuje konsumentowi w odniesieniu do umów: 
1) o świadczenie usług, jeżeli przedsiębiorca wykonał w pełni usługę za wyraźną zgodą konsumenta, który został poinformowany przed rozpoczęciem świadczenia, że po spełnieniu świadczenia przez przedsiębiorcę utraci prawo odstąpienia od umowy; 
3) w której przedmiotem świadczenia jest rzecz nieprefabrykowana, wyprodukowana według specyfikacji konsumenta lub służąca zaspokojeniu jego zindywidualizowanych potrzeb;" 


Konsument (Klient będący osobą fizyczną, nabywającą towar na własny użytek, w celu niezwiązanym z jej działalnością gospodarczą lub zawodową), który zawarł umowę poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość, może od niej odstąpić zgodnie z obowiązującymi przepisami, składając stosowne oświadczenie na piśmie, w terminie do 10 dni kalendarzowych od dnia doręczenia zakupionego towaru, . 
Oświadczenie należy załączyć do paczki ze zwracanym towarem lub wysłać drogą elektroniczną. O zachowaniu 10-dniowego terminu decyduje data stempla pocztowego. 
Zwracany towar nie może nosić oznak użytkowania ponad wynikające z czynności zwykłego zarządu rzeczą. Zwracany towar musi być kompletny i w miarę możliwości, zapakowany w oryginalne opakowanie. 
Zwrot towaru do Sklepu powinien nastąpić niezwłocznie, jednak nie później niż w terminie 14 dni od momentu odstąpienia od umowy sprzedaży (tj. od dnia wysłania oświadczenia o odstąpieniu). 
Po otrzymaniu przez Sklep oświadczenia o odstąpieniu od umowy, Klientowi niezwłocznie, nie później niż w terminie 14 dni od otrzymania towaru, zostanie zwrócona kwota stanowiąca wartość zwracanego towaru. 
Koszty wysyłki i zwrotu towaru do Sklepu ponosi Klient. 

Obsługa klienta

W przypadku nieodebrania przez Kupującego przesyłki pocztowej lub kurierskiej w terminie: 
- przechowujemy nieodebrane zamówienie przez 3 miesiące, w tym czasie podejmujemy 2 x próbę skontaktowania się z kupującym przez platformę DaWanda w celu uzgodnienia szczegółów ponownej wysyłki 
- po upływie 3 miesięcy towar zostaje zniszczony

Polityka ochrony prywatności

Niniejsza polityka ochrony prywatności jest wypełnieniem obowiązku informacyjnego, o którym mowa w art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Celem polityki jest określenie działań podejmowanych przez ROLF MULTIMEDIA w zakresie danych osobowych przekazywanych przez osoby fizyczne w celu realizacji zamówienia. Użytkownicy udostępniają Administratorowi swoje dane osobowe w formularzach na stronie www, a także w korespondencji e-mail lub podczas kontaktu telefonicznego.

Wszelkie przedmiotowe aktywności podlegają odpowiednim przepisom prawa, które obowiązują w zakresie ochrony danych. Niniejsza polityka uregulowana została w oparciu o przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Ilekroć w niniejszej Polityce ochrony prywatności jest mowa o:

RODO – należy przez to rozumieć Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Użytkownikach – należy przez to rozumieć osoby fizyczne, w tym: klientów, kontrahentów, potencjalnych klientów tj. podmioty danych osobowych.

Cookies – należy przez to rozumieć niewielkie pliki wysyłane przez odwiedzane witryny internetowe do komputera lub innego urządzenia (np. tablet, telefon) i przechowywane w pamięci masowej danego urządzenia (w szczególności na dysku twardym komputera).

Administratorze Danych – należy przez to rozumieć ROLF MULTIMEDIA jako podmiot decydujący o celach i środkach przetwarzania danych.

Część I.

Obowiązek informacyjny

Administratorem danych użytkowników strony www i osób fizycznych podejmujących kontakt z właścicielem strony za pomocą dostępnych formularzy kontaktowych, jak też poprzez pocztę elektroniczną oraz na numer kontaktowy udostępniony na niniejszej stronie www jest ROLF MULTIMEDIA ul Polna 62 A 81-198 Mosty

Dane osobowe gromadzone i przetwarzane przez ROLF MULTIMEDIA przetwarzane są wyłącznie w celu

zawarcia i realizacji umowy sprzedaży.

Udostępniane przez ROLF MULTIMEDIA formularze, w tym formularz kontaktowy nie służą do prowadzenia prywatnej korespondencji niezwiązanej z przedmiotem działalności gospodarczej Administratora Danych.

Dane osobowe użytkowników nie są przekazywane do państwa trzeciego i są przechowywane przez okres potrzebny do realizacji umowy – zastosowanie dla ustalenia okresu przechowywania danych będą miały przepisy kodeksu cywilnego i wymogów podatkowych.

Każda osoba fizyczna, której dane są przetwarzane przez ROLF MULTIMEDIA ma prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Użytkownik ma prawo wniesienia skargi do GIODO ( w 2018 r. działającego pod nazwą Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych), gdy uzna, że przetwarzanie danych osobowych jego dotyczących narusza przepisy RODO.

Każdorazowe podawanie danych osobowych np. za pomocą formularzy kontaktowych, e-mail, telefonu jest dobrowolne.

Część II.

Informacje dotyczące plików cookie

Odwiedziny niniejszego serwisu internetowego, przy ustawieniu przeglądarki internetowej urządzenia, z którego przeglądana jest witryna, zezwalającym na wykorzystanie plików cookie – są równoznaczne z wyrażeniem zgody użytkownika na wykorzystywanie takich plików.

Pliki cookie wykorzystywane są przez ROLF MULTIMEDIA do celów analizy statystycznej.

W witrynie używane są pliki cookie:

Google Analitics – witryna korzysta z usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. Do tego celu używane są plików cookie. Więcej o prywatności w korzystaniu z Google Analytics znajduje się pod poniższym linkiem: http://www.google.com/privacy/

Pliki cookie Google Analitics wygasają z reguły najpóźniej po 6 miesiącach od ostatniej wizyty.

Użytkownik w każdej chwili może usunąć pliki cookie korzystając z funkcji dostępnych w wykorzystywanej przeglądarce internetowej lub posiadanym systemie operacyjnym.

Decyzja o tym, czy pliki cookie zostaną zapisane w urządzeniu należy wyłącznie do osoby odwiedzającej witrynę.

Pliki cookie można zablokować i nimi zarządzać (w szczególności usunąć) poprzez ustawienia wykorzystywanej przeglądarki – zwykle w ustawieniach dotyczących prywatności – więcej informacji na ten temat można znaleźć w dokumentacji wykorzystywanej przeglądarki.

Jeżeli użytkownik nie wyraża zgody na działanie narzędzi Google Analitics, może skorzystać z oficjalnego dodatku do wykorzystywanej przeglądarki dostępnego pod adresem https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Wszelkie zmiany w Polityce Ochrony Prywatności dotyczące przetwarzania danych osobowych oraz plików cookie - zostaną opublikowane na niniejszej stronie internetowej.

AK-Creativo   ręcznie   malowane   koszulki

AK-Creativo, T-shirt, koszulka, bluzka, damska, męska, biała, czarna, szara, jasnoszara, ciążowa, dla mamy, z tekstem, rysunek, motyw, walentynki, dzień matki, święta, dzień dziecka, urodziny, zodiak, kot, kieszonka, skrzydła, jestem taką osobą, niby nie ma ideałów, print, druk, prezent, na zamówienie, customized, długi rękaw, krótki rękaw, malowane, handmade, dmuchawce, skrzydła,łapacz snów, aplikacje, naszywki, bluza ,pióra, kolorowy,  kieszonka, szeroki dekolt ,